Családi napközi

Az 1-3 évesek csoportjába várjuk a legkisebbeket, ahol végtelen móka, ének és játékon keresztül elkezdjük felfedezni a körülöttünk lévő környezetet.

Legfontosabb küldetésünk egyik eleme a biztonságos szocializálódás, ehhez járul hozzá a kis létszámú csoport, ahol szeretetteljes légkörben elegendő idő és figyelem jut minden kisgyermek számára.
Másik célunk a gyermekek angol nyelv elsajátításának ösztönzése, ezért olyan környezetet alakítottunk ki, ahol a mindennapi élet helyzetein keresztül az angol nyelv elsajátítása egy természetes folyamat. A nyelvi elemek játékokhoz, tevékenységekhez és tárgyakhoz kötődnek, és a nyelvet nem megtanulják, hanem észrevétlenül elsajátítják.
Családi napközinket Nemesvámos szívében a kis patak mellett egy családi ház alsó szintjén alakítottuk ki. A gyermekek életkorának megfelelően berendezett tágas és világos csoportszobák derűs légköre valamint az árnyas udvar biztonságos és inger gazdag környezetet nyújt a játékra és az egészséges testi és szellemi fejlődésre.