A FUNNY KIDS Gyöngy Szemek Óvodája keresi új csapattagját ÓVODAPEDAGÓGUS munkakörbe!

Kik vagyunk?

A Funny Kids Gyöngy Szemek Óvodája Veszprém első és egyetlen angol-magyar kétnyelvű óvodája. Két bölcsődei csoportból és egy vegyes korcsoportú óvodai csoportból áll. 18 fős csoportokban neveljük a ránk bízott gyerekeket, ahol 2 óvodapedagógus mellett egy dajka és 2 külföldi munkatárs is (önkéntes kolléga) segíti a munkánkat.

Kis létszámú csoportunkban megfelelő idő és elegendő figyelem jut arra, hogy a kisgyermekek megkapják azt a szükséges figyelmet és törődést, ami a fejlődésükhöz szükséges.

Pedagógiánk alapja a bátorító pedagógia, hiszünk a gyermekben úgy, amilyen, és nem úgy, amilyennek lennie kellene, mindent pozitív oldalról nézünk, pozitívan fogalmazunk. Odafigyelünk, megértjük, szeretjük és komolyan vesszük a gyermekeket.

Kit keresünk?

Óvodai csoportunkba keresünk olyan óvodapedagógust, aki rendelkezik a megfelelő végzettéggel: óvodapedagógus vagy adott szakon végzős hallgató.

Angol nyelvtudás szükséges, közoktatási vezetői képesítés előnyt jelent.

Milyen feladatok várnak rád, ha velünk tartasz?

Az óvodapedagógus elsődleges feladata lesz a rábízott gyermekek nevelése, testi-lelki-szellemi fejlődésének elősegítése, a szülőkkel, valamint a kollégákkal való kapcsolattartás a gyermekek fejlesztésének érdekében.

Ezen kívül az óvodában folyó munka szervezése, programok szervezése, valamint a nevelőmunkában való aktív részvétel a nevelőtestülettel és a kollégákkal közösen, egy csapatként.

A szemléletünk nemcsak a gyermekekkel kapcsolatos nevelési módszerünknek képezi szerves részét, hanem az egymással és a szülőkkel, a családokkal való kapcsolatunknak is az alapja.

Igyekszünk pedagógiánkban, munkánkban a legmodernebb haladó szemléleteket követni, ezért nagy hangsúlyt fektetünk a projektoktatásra és az élmény alapú oktatásra is. Külföldi családok is járnak intézményünkbe, ezért az elfogadás és a nyitottság az egyik elsődleges alapelvünk.

Igyekszünk olyan gyerekeket nevelni, amilyenek mi is vagyunk: bátorítóak, nyitottak, elfogadóak, pozitívak, de kritikus gondolkodásúak.

Ezért cserébe mit kínálunk?

Kellemes, családias környezet és támogató, barátságos légkör fogad nálunk.

Barátságos munkatársak vesznek majd körül, valamint lelkes és vidám gyerekek, akik azonnali pozitív visszajelzést adnak a munkádra, illetve kedves és támogató szülői közösség.

Nálunk multikulturális környezet vesz majd körül.

Szakmai támogatást és képzési lehetőségeket nyújtunk neked, akár külföldi képzés formájában is.

Munkádat versenyképes bérezéssel, béren felüli juttatásokkal, utazási költségtérítéssel és cafeteria-val díjazzuk.

Helyileg hol vagyunk?

A Funny Kids Gyöngy Szemek Óvodája Nemesvámoson, a Kossuth Lajos utca 79. szám alatt található, ami Veszprémtől 5 km-re helyezkedik el.

Hogyan tudsz jelentkezni?

Ha a fentiek felkeltették az érdeklődésedet, és szívesen dolgoznál velünk, akkor várjuk fényképes önéletrajzodat és motivációs leveledet a funnykids.karrier@gmail.com email címre legkésőbb 2023. december 15-ig.

A kiválasztottakkal első körben egy telefonos beszélgetés keretében ismerkedünk tovább, majd egy személyes találkozóra kerül sor.